6.png

Vermoeidheid, lastig kunnen concentreren, geheugenproblemen... Allemaal gevolgen waar u na kanker mee te maken kunt krijgen. Zeker als het om werken gaat. Maar met Re-turn staat u er niet alleen voor. Wij begeleiden u én uw werkgever, zodat u tijdens de behandelingen aan het werk kunt blijven. Of na het afronden ervan weer veilig aan de slag kunt. Want werk draagt bij aan uw kwaliteit van leven. Ook bij kanker.

Wij werken in heel het land, met een team van professionele begeleiders. Persoonlijk en op maat, volgens onze zelfontwikkelde en beproefde methode ‘Werkkracht bij kanker.’ Als enige in Nederland combineren wij hierin revalidatie met re-integratie. En hoe eerder u Re-turn inschakelt, hoe groter het effect. Zodat u beter aan het werk gaat én blijft. Ook als ondernemer of ZZP’er kunt u bij ons terecht. Zo krijgt u het gevoel: ‘Hé, ik tel weer mee’.

Als u of uw partner kanker heeft, kan dat ook financiële gevolgen hebben. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Re-turn ontwikkelde samen met Pro Deo en Structura-groep een nieuw platform met antwoorden op uw vragen: www.financieelplanbijkanker.nl. Dat biedt financiële duidelijkheid voor mensen met kanker.

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker