3.png

Ondernemers en ZZP’ers

‘Natuurlijk doe ik als ondernemer vooral veel zelf. Toch raad ik iedereen het traject van Re-turn aan. Iemand van buitenaf die verstand van zaken heeft kan je helpen je koers goed uit te zetten, te volgen en zo nodig bij te stellen.’

 

Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u kanker (gehad?) Dan staat u – naast de ziekte, de behandelingen, het herstel en alle emoties – voor een extra uitdaging: uw inkomen en opdrachtgevers behouden. Wellicht twijfelt u ook over openheid. Wat vertelt u precies, en wanneer? ‘Want straks raak ik klanten kwijt...’, denkt u. En als ondernemer werkt u misschien ook in een organisatie. U bent tegelijkertijd opdrachtnemer, collega of zelf werkgever. Taken die u niet zomaar naast u neerlegt.

Juist dan kunnen wij u helpen. Want als zelfstandig ondernemer is het extra fijn om professionele support te krijgen. Met Re-turn staat u er niet alleen voor.

Waarmee ondersteunen wij u? Heel simpel: bij alle zaken die u op deze site vindt. In die zin maken wij geen onderscheid tussen werknemers en ondernemers. Beide zijn professionals, die graag de regie nemen over hun revalidatie én werk. En te maken krijgen met de impact van kanker op hun werk.

Wat we ondernemers daarnaast bieden is ondersteuning bij het omgaan met de werkomgeving, zowel opdrachtgevers als partners of werknemers. Dat is erg belangrijk, want ziek zijn betekent: geen werk en dus geen inkomen. Wij delen onze kennis en ervaring over hoe contact te onderhouden met uw opdrachtgevers. Zodat zij weten waar ze aan toe zijn én wanneer ze u weer kunnen inschakelen. Een geruststellend idee.

Als u of uw partner kanker heeft, kan dat ook financiële gevolgen hebben. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Re-turn ontwikkelde samen met Pro Deo en Structura-groep een nieuw platform met antwoorden op uw vragen: www.financieelplanbijkanker.nl. Dat biedt financiële duidelijkheid voor mensen met kanker.

Om gebruik te maken van onze diensten, heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) nodig. Meer weten over de kosten? Lees onze Veelgestelde vragen hierover.

 

Wij werken onder andere voor

 

AEGON Allianz De Amersfoortse De Goudse VerzekeringenDelta Lloyd

Elips Life  Generali Movir Nationale Nederlanden

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker